Welkom bij skyVac® Nederland

 

Met ruim veertig jaar ervaring in dakgootstofzuigers en hoogbereikreinigingssystemen staat skyVac bekend als één van de meest innovatieve producten in de internationale schoonmaakbranche.

In 2003 ontwikkelde Spinaclean het merk SkyVac – een baanbrekend product dat op een hoog niveau schoonmaken veilig, efficiënt en economisch maakt. skyVac® is marktleider op het gebied van op maat gemaakte en gemodificeerde systemen welke zijn ontworpen voor huishoudelijk, commercieel en industrieel gebruik.

Goed gevestigd in meer dan 35 landen, is het nu ook succesvol ontwikkeld tot een intern op hoog niveau schoonmaaksysteem.

Voor meer informatie over ons assortiment producten, lees alstublieft hieronder.

GUTTER VACUUMMSYSTEMEN

 

skyVac® Professional dakgootstofzuigers zijn geïnnoveerd en uitgebreid in de praktijk getest door dakgootreinigingsprofessionals. Van de favoriete en bestverkochte skyVac® Mighty Atom van glazenwassers tot de skyVac® Interceptor, een uniek mobiel afvoersysteem voor dakgoten met ingebouwde Honda-motor, onze nat- en droogzuigers zijn een veilige, snelle en effectieve manier om dakgoten van hoog niveau te verwijderen puin tot 40ft, allemaal vanaf de veiligheid van de grond.

  Video

DE ULTIEME DAKGOOTSTOFZUIGERS – SKYVAC INTERCEPTOR

 

De skyVac® Interceptor nat- en drooggootstofzuiger met Honda-krachtcentrale aan boord is het ultieme dakgootstofzuigersysteem. Geïnspireerd door de Industrial 85, wilde ons ontwerpteam een ​​volledig stroomonafhankelijk systeem creëren, dus geen netstroom of generatoren nodig. Met een waterlift van 155 inch is het hefvermogen immens, voor snelle resultaten – de eerste keer.

 

INTERNE STOFZUIGERS MET GROOT BEREIK

 

Onze interne, hoogwaardige reinigingsstofzuigers zijn ideaal voor het reinigen van bedrijfspanden en gebouwen. Van grote kathedralen tot magazijnen, onze skyVac commerciële stofzuigers zijn geweldig voor het reinigen van onbereikbare gebieden, zonder dat er ladders nodig zijn.

  Video

INDUSTRILE STOFZUIGERS | ATEX-VACUM

 

Wanneer een brandbaar stof of damp wordt gemengd met grote hoeveelheden lucht, kan het potentieel explosief worden, waarbij alleen een ontstekingsbron nodig is. Standaardstofzuigers hebben geen beveiligingen om de ontsteking van brandbaar stof te voorkomen, hetzij door vonken van de zuigmotor, hetzij door statische ontlading. Voor het verzamelen van een verscheidenheid aan brandbare producten zonder risico voor de gebruiker of de omgeving.

  Video

skyScraper roof cleaning tool

skyScraper dakreiniging

 

Ons skyScraper® dakreinigingssysteem is een kosteneffectieve manier om ongewenst mos en vuil van verschillende dakprofielen te verwijderen, allemaal vanaf de grond.

 

  Video

KOOLSTOFVEZEL PALEN VOOR VACUÜMSYSTEMEN

We hebben een reeks telescopische stokken: van push-fit, geklemde stokken tot onze Elite, lichtgewicht stokken. Ontworpen met jou in gedachten.
Elite Vac Release Gutter Cleaning Pole

Weegt slechts 280 gram

Elite-Pole-Lock-Gif
Eenvoudig aan te sluiten
90_neck_angle_action_shot
Bereik van eindgereedschappen

DAKINSPECTIE | GOOT INSPECTIE APPARATUUR

Onze skyVac® high-level camerasystemen zijn ideaal voor moeilijk toegankelijke inspectieprojecten. Behaal nauwkeurige resultaten voor het opruimen van dakgoten met live heldere beelden, of leg afbeeldingen of video vast ter ondersteuning van eigendomsinspecties van schoorstenen en daken.

  Bekijk onze nieuwste surveycam-video

real-time-inspection-camera
telescopic_inspection_pole__new_
camera inspection in action
front facing surveycam

SKYVAC GEREEDSCHAP & ACCESSOIRES

Een reeks eindgereedschappen voor het reinigen van dakgoten, dakgootaccessoires, ATEX-accessoires en meer om een ​​vlotte commerciële reiniging te garanderen.

Word een skyVac®-dealer…

Als wereldleider op het gebied van hoogwaardige vacuümapparatuur bieden wij distributeurs over de hele wereld snelgroeiende zakelijke kansen via onze wereldberoemde productlijn skyVac®.
Door voortdurende investeringen in productinnovatie op hoog niveau zorgen we ervoor dat het merk skyVac® voorop blijft lopen in de schoonmaakindustrie, waardoor schoonmaak op hoog niveau veilig, eenvoudig en kosteneffectief wordt.

Luister naar enkele van onze bestaande partners

Neem contact op met SkyVac Nederland

  Uw naam*

  Bedrijfsnaam

  E-mail adres*

  Nummer contactpersoon

  Meer informatie

  Would you like to receive emails of our products and services from time to time by email?

  Yes

  I agree to SkyVac.com holding information about me in accordance with their privacy policy

  Yes