Üdvözöljük a skyVac® Magyarország

Az ereszcsatornás porszívók és nagy hatótávolságú tisztítógépek terén szerzett több mint negyven éves tapasztalattal a skyVac termékcsalád a nemzetközi ipari takarítás egyik leginnovatívabb termékévé vált.

2003-ban a Spinaclean bevezette a SkyVac márkanevet: egy olyan innovatív termékcsalád, amely a magasban történő tisztítást biztonságosan, hatékonyan és gazdaságosan oldja meg. Rendkívüli, 10 000 LPM légáramlattal; egyedi és speciálisan átalakított légcsatornás vákuumrendszer – kategóriájában piacvezető termék.

Mára több, mint 35 országban található cégképviselet. A Skyvac sikeres a belső, nehezen elérhető, magas helyek tisztításában is.

Ha többet szeretne tudni termékeinkről, az alábbiakban további részleteket olvashat:

INNOVATÍV ÉS ERŐS ERESZCSATORNÁS PORSZÍVÓK

Nedves és száraz ereszcsatorna porszívóink választéka tökéletes mindenféle ereszcsatorna törmelék eltávolítására. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy biztonságosan tisztítsa meg az ereszcsatornákat a talajtól.

Ipari, kereskedelmi és háztartási használatra alkalmas ereszcsatorna porszívóink széles választékát kínáljuk.

  Video

3600 Wattos Honda motoros ereszcsatorna porszívó

 

 • 155 ″ vízlift
 • 5,5 LE-s Honda benzinmotor (3600 wattnak megfelelő)
 • dugulásmentes oldalsó bemeneti port
 • Rendkívül erős fúvófunkció a tisztításhoz és az önoldáshoz
 • 8000 liter/perc légáramlás

 

SKYVAC BELTÉRI TISZTÍTÁSI RENDSZEREK

A SkyVac különböző kefékkel, végekkel kiegészítve rugalmasan alkalmazható belső terek, nehezen elérhető helyek tisztításához. Ezek az egyszerűen karbantartható tisztítógépek magasban is megfelelő légáramlást biztosítanak a gyors és hatékony porszívózáshoz, így számos környezetben alkalmazhatóak.

Beltéri használatra kifejlesztett, nagy teljesítményű porszívóink ipari, kereskedelmi és háztartási használatra is alkalmasak. A könnyű hordozhatóságot az akkumulátorral ellátott porszívóink biztosítják.

  Video

SKYVAC Robbanásbiztos ipari porszívók „ATEX” tanusítvánnyal

 

Az ATEX rövidítése “ATmospheres EXplosables” (Légköri Robbanóanyagok)

ATEX porszívóink tökéletesek az ipari tisztítószerekhez. Ellenőrzött tisztítást igénylő területekre tervezték, különösen a 22-es zóna környezetében.

  Video

skyScraper roof cleaning tool

skyScraper tetőtisztítás

 

A skyScraper® tetőtisztító rendszerünk költséghatékony módon távolítja el a nemkívánatos mohát és koszt a különböző tetőprofilokról, mindezt a biztonságos talajról.

 

  Video

SZÉNSZÁLAS RÓDOK

Tollsúlyú, szorított, szénszálas skyVac® Elite rudaink könnyű munkát tesznek lehetővé a nagy hozzáférésű ereszcsatorna-hézag mellett. Mindössze 280 grammos 1,5 méterenkénti súlyukkal robusztusak, merevek, és készen állnak a mélyen gyökerező csőelzáródások elleni küzdelemre akár 40 láb mélységig, mindezt a talaj biztonságából.

Elite-Poles2021

Súlya 280 gramm

gutter cleaning with suction pole
Akár 40ft elérés
Elite-Pole-Lock-Gif
Csatlakoztassa biztonságosan a terminálokat

TETŐ ELLENŐRZÉS KAMERÁK

Az ereszcsatorna-ellenőrző és -vizsgáló rendszereket olyan takarító szakemberek számára tervezték, akiknek figyelniük kell az eget. Csúcskategóriás skyVac® kamerarendszereink ideálisak nehezen elérhető felügyeleti projektekhez. Érjen el precíziós ereszcsatorna-tisztítási eredményeket élő, tiszta felvételekkel, vagy készítsen képeket vagy videót a kémények és tetők ingatlan-ellenőrzésének támogatására.
front facing surveycam
real-time-inspection-camera
Recordable image library screen
surveycam set

SKYVAC SZERSZÁMOK ÉS TARTOZÉKOK

A SkyVac® Hungary ereszcsatorna-tisztító eszközök és tartozékok széles választékát kínálja

DEVENEZ DISTRIBUTEUR skyVac®…

A nagy hatótávolságú tisztítórendszerek piacvezetőjeként világszerte nagy növekedési lehetőséget kínálunk a forgalmazóknak a világhírű skyVac® termékcsaládunkon keresztül.
A magas szintű termékinnovációba való folyamatos beruházással biztosítjuk, hogy a skyVac® márka továbbra is a tisztítóipar élvonalában maradjon, így a magas szintű tisztítás biztonságos, egyszerű és költséghatékony.

Hallgassa meg néhány meglévő partnerünket

Forduljon a skyVac® Magyarországhoz

  Név*

  Vállalat

  Email cím*

  telefon

  Üzenet

  Would you like to receive emails of our products and services from time to time by email?

  Yes

  I agree to SkyVac.com holding information about me in accordance with their privacy policy

  Yes

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]