Tervetuloa skyVac® Finlandiin

SkyVac on maailman tehokkain yläpölyjen- ja vesikourujen puhdistusjärjestelmä. SkyVacin valmistajalla SpinaClean Ltd:lla on yli neljänkymmenen vuoden kokemus korkeiden tilojen siivousvälineiden valmistuksesta.

Yläpölyjen poistoon erityisesti suunnitellut laitteistot ovat alansa markkinajohtajia. Laitteistoja löytyy niin teollisuuteen, kotitalouksille kuin toimitiloillekin.

Laitteita myydään maailmanlaajuisesti yli 35 maahan.

Ota yhteyttä SkyVac Finlandiin

Contact from SkyVac Finland

Vesikourujen- ja rännien puhdistus

SkyVacin hiilikuituputket ja erikoisimurit soveltuvat jopa umpeen kasvaneiden vesikourujen puhdistukseen. Kolmoismoottori-imuri takaa jopa 5 kg nostovoiman ja lisävarusteena saatava tukeva kulmasuutin mahdollistaa painavienkin paakkujen noston.

Tämän laitteiston avulla tarve nostureille ja telineille poistuu ja työt pystytään suorittamaan tehokkaasti ja nopeasti maasta käsin.

Joissain tapauksissa nostureita vielä tarvitaan mutta hiilikuituputkien avulla työskentely säde ylä- sekä sivusuuntaan moninkertaistuu. Putkistolla päästään myös aikaisemmin saavuttamattomiin kohteisiin.

Ota yhteyttä jälleenmyyjään

  Video

Johdoton ja helposti liikuteltava vesikouruimuri: 155” vesinostovoimalla


 • Itsenäinen yksikkö ilman sähköjohtoja
 • Laitteessa oma voimanlähde, joka tuottaa tehokkaan imuvoiman.
 • Tukkeutumaton imuletkukiinnitys sivulla
 • Erittäin tehokas puhallustoiminto puhdistukseen ja tukoksien avaamiseen
 • Voimanlähteenä toimii Hondan luotettava polttomoottori

Yläpölyjen- ja korkeiden tilojen imurointi

SkyVac hiilikuituputket painavat vain 196 g/metri. Näitä yhdistelemällä on mahdollista saavuttaa jopa 16 m imurointiulottuvuus, turvallisesti ilman tavallisia korkeiden paikkojen tuomia riskejä.

Kaksimoottoriimuri ja laaja valikoima erilaisia suulakkeita takaavat pölyjen poiston niin ahtaissa ja vaikeissakin paikoissa. Työskentely ja eteneminen on nopeaa koska varusteiden siirtäminen on vaivatonta.

 

  Video

Atex räjähdysherkät tilat alue 22 sekä M-luokan pölyt

Räjähdysherkkä ilma saattaa aiheutua syttyvästä kaasusta, sumusta höyrystä tai syttyvästä pölystä. Mikäli ainetta on riittävästi sekoittuneena ilmaan, tarvitaan ainoastaan kipinälähde räjähdyksen aikaansaamiseksi.

Esimerkkejä räjähdysherkistä pölyistä: viljatuotteet, jauhot, tärkkelys, rehu, kevytmetallit, hiili, muovit, tekstiilit

SkyVacin hiilikuituputket ja erikoisimurit ovat sertifioidut EU:n ATEX- direktiivin mukaisesti M-luokan pölylle sekä Zone 22 tiloihin.

SkyVacin Atex hiilikuituputkia voidaan käyttää myös tavallisia imurointialueita imuroitaessa. Atex hiilikuituputket ovat maailman ensimmäiset sekä kevyimmät yläpölyjen poistoon tarkoitetut putket.

  Video

skyScraper roof cleaning tool

skyScraper kattojen puhdistus

 

SkyScraper®-katonpuhdistusjärjestelmämme on kustannustehokas tapa poistaa ei-toivottu sammal ja lika erilaisista kattoprofiileista turvallisesti maasta käsin.

 

  Video

Hiilikuituputket

SkyVacin hiilikuituputket ovat ultrakevyitä ja valmistettu äärimmäisen kestävästä materiaalista. Samasta materiaalista, jota käytetään huipputeknologian aloilla kuten ilmailu, avaruustiede sekä autoteollisuuden huippukalliissa ajoneuvoissa.

Hiilikuituputket painavat vain 186 g/metri ja Atex putket painavat vain 186 g/metri.

elite pack
Hiilikuituputki painaa 186 g/metri
gutter cleaning with suction pole
Ulottuvuus jopa 16 metriin
Elite Vac Release Gutter Cleaning Pole
Kestävää hiilikuitua

Langaton- ja nauhoittava kamera

Kameraa voidaan käyttää työsuoritteen aikana tai tarkastusmielessä, työn aloittaessa sekä työn lopputuloksen tarkastuksessa. Kamera toimii apuna aina kun imuroitava kohde on näkökentän ulottumattomissa. Roiskesuojattu kamera sekä näyttö toimivat niin ulko- kuin sisäkäytössä. Kamera toimii radioaalloilla, kantavuus on 70 metriä monitorista.

Kamerassa sekä monitorissa on sisäänrakennettu ladattava akku. Kamera painaa vain 84 grammaa sekä kuvaa myös pimeässä. Kamera toimitetaan säilytyslaukussa.

camera inspection in action
camera on suction pole
telescopic_inspection_pole__new_
Camera-Recordable

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Kaikki SkyVac -tuotepaketit sisältävät kattavan valikoiman suulakkeita ja tarvikkeita ammattimaiseen imuroimiseen. Lisäksi saatavilla paljon erilaisia suulakkeita sekä erikoisvarusteita. Kysy näistä jälleenmyyjältäsi!

Ota meihin yhteyttä

Contact from SkyVac Finland

  Nimi*

  Yritys

  Sähköpostiosoite*

  Puhelinnumero

  Viesti