Welkom bij skyVac® België

 

Met meer dan veertig jaar ervaring in schoonmaakapparatuur op hoog niveau is Spinaclean bekend als een van de meest innovatieve bedrijven binnen de internationale schoonmaakindustrie.

In 2003 ontwikkelde Spinaclean het merk SkyVac – een baanbrekend product dat op een hoog niveau schoonmaken veilig, efficiënt en economisch maakt. Het op maat gemaakte en speciaal aangepaste systeem is het toonaangevende product van zijn soort en is vandaag de meest krachtige vrijstaande gotenreinigingsmachine ter wereld.

Goed gevestigd in meer dan 35 landen, is het nu ook succesvol ontwikkeld tot een intern op hoog niveau schoonmaaksysteem.

Voor meer informatie over ons assortiment producten, lees alstublieft hieronder.

Gootstofzuigers

 

skyVac®-stofzuigsystemen zijn speciaal ontworpen voor specialisten in exterieurreiniging. Deze dakgootreinigingsmachines zijn perfect voor een groot aantal industrieën en omgevingen, waaronder huishoudelijke, industriële en commerciële omgevingen.

 

  Video

 

De meest krachtige zelfstandige gootreinigingsmachine ter wereld

 

 • Geen (stroom)kabels
 • De unieke motor creëert een enorme zuigkracht
 • Vortex-zij-ingang zonder blokkades
 • Enorm krachtige blaasfunctie voor reiniging en zelfstandig deblokkeren
 • Aangedreven door een wereldwijd ondersteunde Honda-motor

 

COMMERCILE STOFZUIGERS

 

Het skyVac® Internal-assortiment, dat de Internal 78, de Internal 30 en Internal 27 omvat, zijn allemaal ontworpen voor het reinigen van commercieel vastgoed, zoals winkelcentra, kerken, magazijnen en meer.

 

  Video

ATEX INDUSTRILE VACUM

 

ATEX industriële stofzuigers zijn ontworpen voor gebruik in zone 22-omgevingen, zoals meel-, custardpoeder-, suiker- en koffieverwerkingsruimten. Ontworpen voor het reinigen in ruimtes die specialistische apparatuur nodig hebben, om problemen met verbranding te voorkomen.

 

  Video

skyScraper roof cleaning tool

SKYSCRAPER ROOF CLEANING

 

Our skyScraper® roof cleaning system is a cost-effective way to evict unwelcome moss and grime from a variety of roof profiles, all from the safety of the ground.

 

  Video

TELESCOPISCHE POLEN | ZUIGPOLEN

Onze elite, telescopische palen zijn ontworpen voor dagelijks, constant gebruik van de dakgootreiniging, dankzij het lichtgewicht, modulaire ontwerp.

skyVac® maakt gebruik van de lichtste, meest hanteerbare stokken van koolstofvezel en weegt slechts 280 gram. Perfect voor gootstofzuigsystemen.

Elite-Pole-Lock-Gif

Sluit uw palen veilig aan

Elite Vac Release Gutter Cleaning Pole

Elite Vac Release Pole – Ontworpen voor het gemakkelijk verwijderen van gootafval

gutter-cleaning-poles
Weegt 280 gram – voor de dagelijkse reiniging van de dakgoot

INSPECTIECAMERA’S

Onze hoogwaardige inspectieapparatuur is ontworpen voor site surveys, interne high reach reiniging, dakinspecties en dakreiniging.
front facing surveycam
real-time-inspection-camera
telescopic_inspection_pole__new_
Camera Inspection System

​Hulpmiddelen en accessoires voor het reinigen van dakgoten

Al onze SkyVac-systemen worden geleverd, klaar om te gaan met een scala aan gereedschappen en accessoires. Wij bieden ook een compleet assortiment gespecialiseerde gereedschappen en onderdelen aan.

Become a skyVac® dealer

As a global leader in high-level vacuum cleaning equipment, we provide distributors all over the world with a high-growth business opportunity through our world-renowned product range, skyVac®.
Through continuous investment in high-level product innovation, we ensure the skyVac® brand remains at the forefront of the cleaning industry, making high-level cleaning safe, simple, and cost-effective.

Hear from some of our existing dealers

Neem contact op met SkyVac België

  Uw naam*

  Bedrijfsnaam

  E-mail adres*

  Nummer contactpersoon

  Meer informatie

  Would you like to receive emails of our products and services from time to time by email?

  Yes

  I agree to SkyVac.com holding information about me in accordance with their privacy policy

  Yes